Cizí svět

Cizí svět

Anotace: Jen jeden přežije?

Jako voják sám ve světě,
v zemi kde jsme cizími,
tam kde zlo každým dnem kvete,
tam kde schytáš to kulkami ryzími.

Kde nemáš život svůj,
ani rodinu žádnou,
tam kde neřveš stůj,
tam kde city jak květiny vadnou.

Tam kde bůh otočí se zády,
k poli plnému raněných,
tam kde nejsme rády,
kde jsme dobrých vlastností zbavených.

Tam kde nevíš co za chvíli se stane,
kde jen válka každým dnem žije,
ať moře je tam jak chce slané
stejně nikdo nepřežije.
Autor Michaeles, 21.06.2015
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí