Červencová

Červencová

Anotace: ...memento ....

Mistr Jan hlásá při dnešním výročí
pozor zvoní tomu hrana,kdo z cesty odbočí

vnímejme naše žití jako dar,slunko a rozkvetlé kvítí
desatero jako základ,milování zlatý poklad

ve 13.komnatách ve všech rozích místnosti
měj usazen jen prach a v obálce své tajnosti

v mysli si přehrávej co dosud si prožil
radost kolem sebe rozdávej, jež ostatním vteče do žil

probuď tu pohádku z prvních stran Bible
až luna zažne polárku,prožij krásné chvíle

vnímavého okouzlení,splinutí s vesmírem
anděla políbení seslané měsíčním paprskem
Autor vodnař, 30.06.2015
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí