Ecce Homo

Ecce Homo

Anotace: Menší zamyšlení nad "lidstvím"

Jsem bezohledná zrůda, krutý vrah
Chamtivé stvoření, co umí jen brát
Krvelačná šelma, mocichtivý tvor
Úskočný a zrádný jako vratký vor
.
Kradu, zabíjím, rozsévám zkázu
Sobecky beru vše, nenechám náhradu
Neznám lítost, vše je jen mé
Dělám co chci, jsem vládcem Země
.
Nerozdávám milosti, nikomu neděkuji
Myslím jen na sebe, víc nepotřebuji
Všude, kde jsem byl, nechal jsem stopu
Chci ještě víc zlata, území a všechnu ropu
.
Jsem pánem tvorstva, co bojuje se světem.
Jsem samozvaným Bohem, jsem člověkem
Autor Rampa.Tau, 14.07.2015
Přečteno 465x
Tipy 6
Poslední tipující: Bánší, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, bogen, Julien
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

se sebereflexí...:-)

26.01.2016 08:19:02 | xlps

Jednočerné.

26.01.2016 08:13:51 | Lilien

... jsem člověkem
a pak bude zůčtování.

25.01.2016 08:59:38 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí