Nečíst

Nečíst

Anotace: ani náhodou

Nečíst ani náhodou
nezájem je míra
nezdaru, za pohodou
padá z nebe síra

taje doba ledová
hoří střecha světa
intuice zvědova
pihama poseta

nosem míří do nebes
kde andělské chóry
pějí rekviem - hitů směs
bunt neřeší, vzpoury

nečtou texty o nic víc
jsou analfabeti
nádech, výdech z plných plic
souzvuk mnoha seti

hlasů slyš, tvůj nezájem
není tu nic platný
nejpozději před rájem
jdeš do kolen, vratný

jak ta láhev prázdných snů
spolykán až do dna
sám sebe nezakřiknu
naše chlouba shodná

nebyla nikdy o míň
nežli o chlup, yetim
ztracen, promiň-nepromiň
nečti dál, to je tím...

...
...
...
...
Autor Petbab, 24.07.2015
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, jitoush, bogen, Avola, Loveless
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, je dobrá, něco z ní cítím.

29.06.2020 13:52:13 | triceps

díky, rád se k ní vracím )

30.06.2020 12:43:13 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí