Bez rozvahy

Bez rozvahy

Anotace: ...

Jedu jedu bez cíle,
přibývá mi na síle.
Čím to je, čim to je,
že nevjedu hned do hnoje?

Když vydáš se na cestu svou,
musíš znát jen touhu tvou.
Nic víc znát už nemusíš,
pokud strach v sobě nenosíš.

Bez úzkosti, bez plánu,
jsi připraven již po ránu.
Autor Maggpett, 05.08.2015
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí