GIORDANO BRUNO

GIORDANO BRUNO

Anotace: ....

GIORDANO BRUNO

...a stvořil Bůh nebe
a zemi
a souš
a ptactvo
a rostlinstvo
a Adama
a Evu
a boha
aby měli ti dva
čemu věřit
až si půjdou
ruku v ruce
v parném letním odpoledni
koupit zmrzlinu
na Piazza di Fiore
v jednom z miliónů obydlených světů...
Autor Newyorker, 15.08.2015
Přečteno 561x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Jort, hanele m., Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí