Horizont událostí

Horizont událostí

v myšlenkách tonoucí představy
uvědomit si
strach
touha tříštící se na kusy
tiché vyznání
které nikdo neslyší

osamělá planeta
a horizont událostí
bez návratu
natáhnout se
do nekonečně dlouhé nudle
a nepřemýšlet
o singularitách

gravitací přitáhnout
aspoň tu jednu malou planetku
jedna by stačila
ale neposlouchá
co říkám
nechce

nechce

složitá konzistencí
nevysvětlitelná
záhada
mnoho teorií
ale žádný zákon
nejde to
nejde

když do ní spadneš
tak můžeš své zážitky
popisovat
v jiné dimenzi
dimenzi nad naše chápání
nad chápání lidstva


jsem taková malá černá díra.
Autor bloumej očima, 20.08.2015
Přečteno 382x
Tipy 6
Poslední tipující: Marsinka, vodnař, Jin&Jang, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zajímavé téma...

21.08.2015 18:40:04 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí