tisíce 2

tisíce 2

Anotace: tisíce prostě tisíce

Tisíce

Tisíce myšlenek uvězněných v hlavě.
Tisíce slov jež chtěl jsem říct právě.
Tisíce chyb které udělal jsem kdysi.
Tisíce ublížených jimž nestihl jsem to říci.

Tisíce utracených z peněz na jiné účely.
Tisíce účelů jež nebudou nikdy spatřeny.
Tisíce lásek jež nechal jsem růst ladem.
Tisíce sraček, jež plynou samospádem.

Tisíce pohádek začíná těmito slovy.
Tisíce nadávek pak jiné tajně bolí.
Tisíce občas pálí v peněžence.
Tisíce hříchů pak jsou jen pro milence.

Tisíce dní pak sčítáme v roky.
Tisíce omylů mění lidi v cvoky.
Tisíce mýtů jež se legendami stanou,
pak po tisících letech z prachu nepovstanou.

Tisíce sci-fi v knížkách si čteme, pak
tisíce nocí o tom všem jen bděme, pak
tisíce hodin trávíme čas a……
nakonec v životě zlámem si vaz.

Tisíce historiků by mohli psát referáty.
Tisíce prozaiků by mohli básně psáti.
Tisíce dělme tisícem skázy
a jsem tu sám jediný asi
Emotikona smile

Pak tisíce slov budu tady psát
o tom jak má mě, či nemá mě kdo rád.
Pak tisícerá myšlenka jež probleskne mi hlavou,
bude ta samá myšlenka jíž maj lidi před popravou.

Po tisíci mrknu a usměju se asi
v ten moment mi zbělají na hlavě všechny vlasy.
Budu stár a budu ošklivý kmet.
Budu stár a bude mi přes tisíc let.
Autor Desktop_men, 22.08.2015
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí