Odraz ve vodě

Odraz ve vodě

Anotace: ...

                      ODRAZ VE VODĚ

 

 

 

       hladina  hladina  hladina  hladina hladina

                             Kmen

                             Kmen

                             Kmen

                    větve Kmen listí  větve

         listí listí  listí  listí  větve  listí  listí

               listí listí listí anděl listí listí

                    větve listí větve listí

                       listí listí listí

                              listí

 

 Každý si musí najít svého anděla sám.

Autor Newyorker, 24.08.2015
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Colonel, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nanejvýš experiment, ne báseň.

24.08.2015 13:36:59 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí