Lehkost bytí

Lehkost bytí

Anotace: ---

Šprýmuje srdce s rozumem,
jenž nosí tvář břídila,
kde budem až tu nebudem,
hra osudu mě teď šidila.

Možná se někam přesunem,
s poselstvím se ke mně plížila,
k lehkosti bytí a útlumem,
nejistota v krvi se snížila.

Spřádám své sny s osudem,
možná jsem se zmýlila,
v zádech s delegačním popudem,
do pavučiny latence se schýlila.

Se zjeveným přeludem,
smyslným krokem jsem jej loudila,
někde mezi nebem a zemí pobudem,
tichým hlasem ve tmě bloudila.
Autor Joyo, 24.08.2015
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí