II.

II.

Anotace: ...

Zítra mě čeká nový den,

a tak bojím se jít spát.

Protože až se probudím

budu mít odpor vstát

a na svou tvář se do zrcadla

o něco starší podívat.

Budu se třepat, smát...

potichu proklínat.

Co času ztratíme

a co šlo by ho dát.

Autor free.poet, 25.08.2015
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí