Loutka

Loutka

Anotace: Záchvat egoismu na „papíře“

Skoč, se toč,
loutko moje.

Skotač, hopsej,
není vůle tvoje.

Tancuj, skákej,
za nitky tahá.

Klaň se, plaz,
v mě máš vraha.

Braň se, bojuj,
či spíš kata.

Umři, shnij,
budeš duch.

Shoř, trp,
já jsem bůh.
Autor Vlkodlak, 15.09.2015
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí