A co pak?

A co pak?

Anotace: Filozofická, všehochuť a současné myšlenky.

A co teď?
Teď, když vyběhnul jsi rychle,
teď, když utíkáš a vzdaluješ se,
teď, když popadáš dech a otáčíš se,
se sluncem a mlhou plnou stínů za tebou.

A co potom?
Možná jenom temnota. Možná je prolínaná paprsky.
Možná je to vrchol hory zalitý sluncem,
možná se jenom fotony odráží od trávy,
a možná ti Ten Nejvyšší ukazuje kam jít.

A co je ještě pak?
Vařila myšička kašičku? Ne, tak jednoduché to není.

Třeba budeme moct být všude.
Vidět v mlze stíny, a na kopci sebe.

Třeba budeme moct vědět vše.
Proč stíny z mlhy nevyjdou,
a proč ty sám tu mlhu okolo sebe nevidíš.

Třeba budeme moct být vždy.
Vidět jak jsi vyšel ven,
vidět, jak jsi vyšplhal až nahoru,
vidět, co se stalo pak.

A třeba je to úplně jinak.
Autor Baskerwille, 19.09.2015
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí