Sóla má

Sóla má

Anotace: o sole mio

Naprostý nesouhlas se vší tmou
žene mě za světlem ven do hvězd
nemám strach z plazmatu, není mou
zvyklostí Everest nepodlézt

tunelem přímo do Šangri-la
zdali je nebo ne, neřeším
kdes´ poněkud ses´ vypařila
lámu si hlavu nad vedlejším

produktem světla - nad temnotou
pihy šer - hvězdy jsou sóla má
slunce jak slunce, má s těsnotou
protikladů vnitřní soulad tma
Autor Petbab, 08.10.2015
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Aida, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí