Naplnění

Naplnění

Anotace: Možná nesrozumitelné, ale pomáhá mi to..

Prázdnota s každým nadechnutím
nadechnutím bez tvé náruče
náruče přející štěstí
na přímých přímkách bez konce
prázdnota všech mých snů

když se naplníš štěstím
bez ustání chceš být šťastný
Autor mršinka, 30.10.2015
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí