Spatřuješ sebe

Spatřuješ sebe

Anotace: ...

Zavři oči, otevírá se ti svět
Ve značce zákaz sání spatříš svoje dny
Kdy bez ustání hraješ na svoje housle milostné předehry
Spatřuješ li to co není tu a zde
Jsou ti předehry laciné
Bez opravdového slunce, bez opravdových lží
Spatřuješ sebe ve dnech nevšedních
Autor mršinka, 07.11.2015
Přečteno 459x
Tipy 1
Poslední tipující: jurij
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Ve značce zákaz sání spatříš svoje dny "

to je pecka :DD (děkuji svému bohu)

27.03.2016 13:08:33 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí