Když andělé pláčou

Když andělé pláčou

Anotace: "Zlo je věčné, Řím dočasný" - Seneca

Když andělé pláčou
nad činy člověka,
za něž i ďábel by se styděl,
nad škraboškami klaunů
s nožem v záňadří
a s úsměvem, jenž mrazí,
země se mění v popel,
duše se drolí v prach
po ulicích se promenují vrazi
mafie tančí na hrobech svých sluhů
na lidskou hloupost v kasinech se sází
co ještě chybí k pochybnému štěstí?
Víc peněz, více dluhů?
Beznaděj? Bída? Strach? -
Když andělé pláčou
hořké slzy loučení a smutku,
protože nemají kam jít,
blázni se radují:
autority jsou mrtvy,
konečně máme klid!
Autor Dolma, 09.11.2015
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: Sofia Filein
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí