Tulipán

Tulipán

Anotace: Každý si roste, jak jen on chce...

Kvete kvítek krásného tulipána
roste si mezi všemi na louce
pyl se smíchává s ostatníma
tlustí čmeláci píchají rozkošnice
každý si roste, jak jen on chce

Všechno tu léta, samec i samice
stříká hadice do vázy převelice
každý si roste, jak jen on chce

Rozkvetlý, hnijící čerstvě tulipán
čmelákem úlisným razantně opylován
stojí na louce ani nehne se
křičí, stojí, vzdává se
každý si roste, jak jen on chce

Všechno tu léta, samec i samice
stříká hadice do vázy převelice
každý si roste, jak jen on chce

To je ta svoboda růstu tulipána
který si roste na louce
nechává se opylovat od hmyzouna
dělá jí v nitru pych hezky hluboce
každý si roste, jak jen on chce
Autor Čibu, 22.11.2015
Přečteno 599x
Tipy 2
Poslední tipující: Laurel, jurij
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí