otevři oči a miluj

otevři oči a miluj

Anotace: když máš motýly a není je komu odevzdat

Co je člověk proti mysli druhého....

Co může, když je na konci večera sám....

Kdo stane se průvodcem dnešní noci.....

Kdo odpoví na zákoutí myšlenek?

 

Opěrný bod ve tmě už není

poslední slovo, které tu bylo

jako opona mizí

a za ním prázdno a nic se šíří.

 

Slunce,

vychází jako modla vstříct Ti 

Vítá,

unavené Tvé srdce z předešlé tmy.

Vstaň,

němý rozkaz vé potemnělé mysli.

Miluj,

ozývá se ozvěna v duši.

 

Autor jurij, 22.11.2015
Přečteno 395x
Tipy 6
Poslední tipující: magnet-ka, Laurel, Čibu, Nikita44
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ozvěny mívají pravdu. :O) ST

23.11.2015 07:23:35 | Tichá meluzína

ale někdy jsou jako bludičky...

23.11.2015 19:45:53 | jurij

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí