Noční abstrakce

Noční abstrakce

Anotace: . . .

Zase se bojím usnout

a tak sedím na posteli

s hlavou v dlaních

poslouchám noční město.

 

V hlavě prázdno a poslední myšlenka 

jako tichá vzpomínka včerejšího dne,

s odbíjenou půlnocí jak bych si přál

... nezmizí....

 

Do tmy maluji svítání nového dne,

prstem v černé tmě

dotykem pouhým ve stínu hvězd....

Autor jurij, 23.11.2015
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, Jort, Nikita44
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a prášky jsou k ničemu...

24.11.2015 14:16:35 | Jort

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí