Jsem tu...

Jsem tu...

Anotace: ...

Dala bych Ti vse, po cem touzis,

rozevrela naruc a byla tu jen pro Tebe.

Dala bych Ti srdce, lasku, nehu,

odevzdala se Ti.

Musel bys vsak bez okolku prijmout sve city a postavit se vsemu celem.

Zacit zit, prestat jen snit a zacit se bit...

Jsme tu jen jednou, tak kratce...

Uvazuj, probud se, nemarni cas...

Vlastnimi obetmi pravdu neschovas a ani nezmenis...

Zavri oci.

dychej...

Otevri oci.

Jsem tu, ted a tady, na Tobe zalezi...
Autor Zrzi, 24.11.2015
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: mayantalay, jurij
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí