Noli tangere

Noli tangere

Anotace: circulos

Kolik je všeho a ničeho kolik?
matematik řekl, ty to máš za pět
na věčné věky, řek přímo bez oklik
aspoň vím, po čem jde - umí potápět

velemoudře jako z nebe nad louží
plivne do hladiny, neruš mé kruhy
kdokoliv jdeš kolem, necákej k souši
tohle prvenství je moje, jsi druhý

tolik je ničeho i všeho tolik
kolik je matematiků u kruhů
průkazně bludných, je v loužičce vodník?
nikoliv, kruhy na vodě od pluhů

taky ne, všechno je k ničemu, věř mi
DNA na rtěnce ostatně není
digitální, digi-praštění dveřmi
neexistuje.. znáš digi-myšlení?
Autor Petbab, 25.11.2015
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak akorát...

01.12.2015 15:00:53 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí