NA POKRAJI

NA POKRAJI

Anotace: ...

Lavička v parku a na ní

Potulný rytíř

A zdání

Co zklame tě po setmění

 

Myslíš, že andělem jsi shozeným z nebe

Že svíce rozsvěcíš a chráníš

Své bližní, rytíře, srdce a sebe

Cos z hladiny vyplulo…

 

Z černých vod soumraku

A z myšlenek, co tančí ti v hlavě

Nespořádaně

Utočí na rozum a skřípavě

Skřehotají.

 

Andělem nejsi.

Rytíř, ten odjel.

 

A hladina zavřená

U sebe kolena

Pak na trávě podběl

Jediný ve víru naději dá

Aby dočkal ses dalšího rána

Autor mayantalay, 30.11.2015
Přečteno 344x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, bogen, tomkeb, Frr, čiči
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...rozhodně zajímavé...beru to tedy hravě..;-)

01.12.2015 20:54:42 | bogen

Ahoj. :O) Krásný úvod modřenko nová. Hodně štěstí do dalších fantazií a ať se ti tu líbí. :O)

01.12.2015 14:24:35 | Tichá meluzína

mockrát děkuji

01.12.2015 18:46:46 | mayantalay

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí