odrážení

odrážení

Anotace: Ale i trocha lezení

 
 
ty vole  živote co to je
proč mi tak nakládáš 
na bolavý záda
potkám tě po ránu hned se rveš
vo to mě dokopat 
na kraj stáda 
 
co se tu vlní v asfaltovejch řekách 
co pod zem zalejzá 
bez strachu 
a někde jinde jak láva vyvěrá 
na pohled do očí 
nemá chuť
 
nechci se mísit do prachu všedna
už vůbec splynout 
v chaosu 
daleko od té masy bezohledné
nechci bejt zrnem 
v nánosu
 
tak mi dej pokoj vylezu na strom
jak malej klouček 
bez viny
urvu si hrušku upatlám ruce
zapadá slunce.. 
pro stíny 
 
ještě se zdržím pro vnější pohled
jednou snad možná 
pochopím
že tenhle pohyb nahodilejch částic
na mladý klouby 
zkusit smím
 
Autor čiči, 05.12.2015
Přečteno 307x
Tipy 10
Poslední tipující: Adelheidis, enigman, jitoush, básněnka, Nikita44, Jort, Frr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...líbí.....ve stromoví je nadhled....Ji./úsměv/

07.12.2015 22:37:31 | jitoush

Je..a dokud to síla větve dovolí, dá se lézt výš a výš :))

07.12.2015 22:57:00 | čiči

A kdo by chtěl bejt probůh stádo, vylezu na strom, jsem dítko, hravost? To já rádo...

06.12.2015 18:11:22 | básněnka

No konečně..hledal jsem parťáka, aby mi na tý větvi nebylo smutno..

06.12.2015 19:01:39 | čiči

na "mladý klouby" i na starý zkusit třeba..moc jsi mě potěšil ST :-D

05.12.2015 15:17:05 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí