Jeste dnes rano

Jeste dnes rano

Anotace: -

Jeste dnes rano citila jsem Tvuj tep,
videla jsem kazdy detail Tveho krasneho tela,
polibila jsem Te.

Proudy kapek stekaly skrz nase tela,
ta energie, dala by se krajet.
Muj dech byl zrychlen, jak na horske draze,
srdce se vzneslo az ke hvezdam.

Na maly okamzik videla jsem odlesk,
odlesk sebe ve Tvych neznych ocich,
byl to veru krasny pohled.

Zahledla jsem totiz cire stesti,
prala jsem si, aby nikdy neskoncilo.

Ale jak to v nasich svetech byva...

... na Tve oci uz se nekdo jiny diva.
Autor Zrzi, 11.12.2015
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: jurij, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí