Lasko...

Lasko...

Anotace: Lasko, ... kdyz pisu ted toto osloveni, prijde mi to zvlastni. Nikdy jsem Te tak neoslovila a kdyz si to reknu nahlas, zni to tak tajemne, nezvykle. Lasko, ... kdyz uz jsem prolomila barieru, tak Ti tak budu pro dnesni vecer rikat.

Lasko,

vim, co chces rict a co nereknes a take proc,
vim, ze to boli, mne take...

Jsi tak blizko memu srdci jako tenka hranice mezi dobrem a zlem.

Co je dobre a co zle?

Jsme to my?

Nebo zijeme ve zle dobe?

Vis, na co myslim a nemusim to rikat,
me oci mne prozradi - umis v nich cist.

Znas mne tak dobre jako nikdo jiny, az mne to desi.

Tak proc?

Kazde rano, kdyz otevru oci, si tuto otazku pokladam.

Proc necitim nezny dotyk na mem tele a necitim Tvuj horky dech?

Proc Ti Lasko nemuzu poprat krasne rano?

Vim, ze bys to chtel, hlavou ano, ale srdcem nerozumim.

Tancime ve tme, za svitu mesice, ktery preje pouze milencum.

Lasko...
Autor Zrzi, 14.12.2015
Přečteno 704x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké

14.12.2015 22:13:00 | jurij

dekuji Ti

14.12.2015 22:21:32 | Zrzi

:-)

14.12.2015 22:22:12 | jurij

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí