nová básnička : vánoce 2015:

nová básnička : vánoce 2015:

Anotace: bude líp nebojíme se



zvláštní vánoční čas přišel mezi nás
místo sněhu bláto, déšť

a

místo něhy, radosti a lásky
přicházejí jenom samé vrásky
z toho co se v evropě děje

když

se na nás  na ulici  džihádista  se samopalem  v ruce směje

 když volá

přicházím k vám v ten vánoční čas
říci vám že Alláh má pro každého z vás
samopaly, granáty a jiné zbraně

které u sebe moji vyvolení pro vás mají
když
 do evropy se s uprchlickou vlnou valí

pro všechny kteří jinou víru než islám mají
přinášejí smrt, strach a bídu


však na to řeknu jim
nebojím se žádných vašich zbraní

protože
pro mne vánoce vždy přinášejí
dobu štěstí ,lásky,vykoupení
a lidského pochopení

a
proto říkám nemáme vás nikdo rád
a nebudeme dělat to co si chcete přát

proti
vám se postavíme a své životy a hodnoty ubráníme

aby
stále radost, láska mezi lidmi místo měla
a vaše hrozba aby už nikdy nehrozila

Autor jiří slunce, 19.12.2015
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí