Když...

Když...

Anotace: ...vyber si sám..

Když do pekla,tak na bílém koni
když chodidla,tak ty,jež slastí voní

když do nebe,tak na černé klisně
kde andělé pějí mé básně
Autor vodnař, 04.01.2016
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí