Když....

Když....

Anotace: ...pocitová..

Když vítr fouká
když šumí bor
když zavoní louka
sladí se sbor

když luna svítí
když slunko hřeje
když zavoní kvítí
pak vstupuješ do peřeje

když mysl šeptá
když ústa svádí
když slovem se neptáš
pak nevíš že souzníš

když uhasne svíčka
když zasvítí hvězdy
pak zavřou se víčka
brány snové jízdy
Autor vodnař, 08.01.2016
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí