rok Devín

rok Devín

Anotace: hej hej tak si prej

Hej hej dobre si prej.Ked novy rok startol si vlezle.
Zdravie hlavne,frazu fraz co potrebna je.
Silu zit.Tak ako cítis tak ze lahko ti je.
Ked lietat mozes ako motyl lukou,ako jarný vánok polahky s úsmevom.
Maj odvahu,bud svoj,neskývaj sa.
Vyjedz lyzicou plné dávky dní.Naplno.Stále.
Pomáhaj,zoceluj planétu.
Nech má dovod na slzu stastia.Kazdý den.
Dlan priloz k dlani co dana ti je osudom.Rozbuchaj srdce co zrychluje dych
a roztop ním lady co skladuju energiu zivota.

https://youtu.be/aHjpOzsQ9YI
Autor magnet-ka, 12.01.2016
Přečteno 460x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak se dá pojmenovat lžička...

19.01.2016 23:52:09 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí