lob

lob

Anotace: ...kniha knih dá se číst..

Na stolečku láhev vína
svíčka bez knotu
modlitební kniha
v jednom příběhu

na stolečku otisk stop
hrdinů z pověstí
po smeči dlouhý lob
dočtení pojistí
Autor vodnař, 13.01.2016
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí