Stávka

Stávka

Anotace: ...

My stávkujeme zdarma, denně nepokrytě sním.

Ó marně sníme, proto šiřme hbitě postoj, čím?

To jasné jest i přes to, že se začínáme plést.

I když přec onen kec je hec, leč má nás svést.

Tu dívá se jen otec žen, je vážně sveden, sen?

A myslí také na tu dívku, aspoň v jeden letní den.

Autor boneslash, 25.01.2016
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

14.02.2016 18:37:24 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí