optimistická

optimistická

Anotace: Když sem se dostal z nálady, ve který sem napsal Vrabce v hrsti, a zase sem byl schopnej dejchat, napsal sem tohle...

Teď zase všechno dává smysl
a do sebe to zapadá.
Už zas je klidná moje mysl
a zpátky dobrá nálada.

Snad zvykneš si, že prevít život
ti občas roli nedává
že prostě někdy nejsi pivot
jen blb, co míče předává.

Když zase jen to dobrý vnímáš
a v ještě lepší věřit chceš,
pak vždy, když v pokeru z paklu snímáš
je to samá Royal Flash.


Když vůli máš se z kolen zvednout
a pružnej bejt jak větev břízy
Pak nemusí ti z toho jebnout,
Nevermind. Chill. Take it easy!

I tramvaj rázem vždycky počká
dokonce se někdy vrátí!
A když ti za krk spadne vločka,
hned se zase rychle ztratí.

Když přechod najdeš, a u něj semafor,
věz, že ty vždycky volno budeš mít,
No, dost už bylo všech těch metafor,
vypnem to. Hned! Jdem zas trochu žít!

"Člověk není ostrov!", řekl
kdysi Ernest Hemmingway,
jemu se život nepovedl
ty tu chybu nedělej...
Autor Ramidus, 30.01.2016
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: Křemen, adaj, boneslash, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jde jen o to, jakej jsi měl před tím filtr, nejspíš to totiž tak bylo pořád. Možná ten přívod kyslíku...:-)

30.01.2016 13:40:58 | xlps

Ja sem optimista, ale po tom, co se mi stalo 4. ledna, sem jim chvili nebyl a bylo to krusny... Ted zas vsechno cajk ;)

30.01.2016 13:48:10 | Ramidus

:-)

30.01.2016 13:51:27 | xlps

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí