Sebeúcta

Sebeúcta

Anotace: A jedem.

Jako když praskla struna,
a já nemohl dále hrát,
havaroval i řidič ve mně,
přestal cestovat.

Proto jako zlomená tuha,
utichla i má osobnost druhá,
papír zůstal čistý ve snaze
už neexistovat.

Stále se však nezměnilo,
co realitou se nazývá,
ničení mé mysli zůstalo v chodu,
pádem už čítám milion schodů.

Pozpátku to však začínám chápat
na konci pádu přišel svit,
ještě stále mám světu co dát,
ačkoliv to může hloupě znít.

Přišel jsem o život,
který mě tolik baví,
chci dál být řidičem
a struna se spraví.

Na mém dně schodiště,
já totiž našel vzácný klíč
zbavil mne okovů, otevřel chtíč,
dole mě nehledej, teď už jsem pryč!
Autor Jammie Spark, 31.01.2016
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Papagena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí