Citlivost

Citlivost

Anotace: ...v jednání i životě...

Citlivá lež
je míň než pravda
dobře ji střež
ať nezmění ji křivda

citlivá pravda
je víc jak lež
praskne-li cihla
zbortí se celá věž

citlivý takt
pravdy a lží
poznaný fakt
že i slunce občas mží
Autor vodnař, 02.02.2016
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: Nikita44, bogen, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí