Boj

Boj

Anotace: ...

Sbírka: 50 dní Gomory

Tu Bestii zardousím
A ty, rode staletý, povstaň!
Pozvedni své louče, meče
Nechť se zbroje zabliští

Roztrhnu toho Obra vedví
Pokud on mne nezdrtí
Ať zazní zvuky trubek, rohů
Ať bubny zavíří

Trolla i Skřeta, sluhy Stínu
Zašlapu ve jménech bohů
Beze strachu, bez obtíží
Avšak, kým jsem já?
Autor Ravena Lupus, 13.02.2016
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí