Umění

Umění

Anotace: Co pro mě znamená umění. Pocit...

Umění je shledání
s Bohem
po tolika letech
hledání

Umění
je věčný spoutání
takový
který neztrácíš

umění
je mý
jediný
svědomí
hledím skrz
občas nic nevidím
jen hlasy lidí
který míjím
jejich životy
pluju
a na nic nemyslím...
neslyším...

Umění je jediná věc,
která se nikdy nezmění
vždycky mě prozradí
skrytá uvnitř nevědomí...

umění
je hudba
kterou vyslyšíš,
kterou prozřeš a
kterou skutecně ucítíš...

Umění je věčný pokání
kterýho se nikdy nezbavíš...

...je to droga
na kterou máš
a na který ujíždíš...

jsi to Ty,
však jednou uvidíš
Autor Gymplak, 14.02.2016
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: kdotoví
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí