O vůni spálených novin

O vůni spálených novin

Anotace: .

S hluboko pod nulu zalezlou rtutí
zmrzlýma rukama teploměr svírá

pro změnu u kamen usedá s chutí
škrtnutím zápalky zasmrdí síra

podpálit noviny zima ho nutí
s přimrzlou náladou do ohně zírá
mrzne až praští, vše zebe a studí
dobře ví proč staré noviny sbírá

vždy aby přiložil v noci se budí
jakmile vyhasne, zima se vtírá

zamrzí že někdo v sauně se udí

a někoho musí hřát jenom víra

Autor Manni3, 21.02.2016
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí