Toulání

Toulání

Anotace: ...jen tak..

Pojď se toulat nocí,dnem
ke studánce zdání
za lunou či za sluncem
hledat kouzlo v přáních

pojď se toulat po mechu
k mýtině laní
za příběhem bez spěchu
ruku v ruce paní

pojď se toulat do sadu
po trávě bosky
prožít si triádu
tezí lásky
Autor vodnař, 22.02.2016
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí