Co budu dělat?

Co budu dělat?

Anotace: ...

Nevím co jako teď udělám,

asi ze z toho všeho podělám.

Nefungujou mi dva testy ze čtyř,

spal jsem 6 hodin jen od čtyř.

 

K tomu jsem zapomněl napsat verše,

příště se může stát, že mé vědomí selže.

Zkrátka to stojí za velký kulový,

ponechám si to v tajnosti, nikdo se to nedoví.

 

To, že mi neklape můj rytmus,

nepovažuji za žádný chybus.

Prostě si píšu jak chci tyto řádky

a už to nevrátím nikdy nazpátky.

 

Jsem prostě hrdý na všechny činy,

proto je nejlepší být pořád líný.

Končim už konečně řádky na minutu,

v příštích básních zas něco napíšu.

Autor boneslash, 28.02.2016
Přečteno 312x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí