Nihilia

Nihilia

Anotace: Menší záchvat nihilistických nálad.

Sbírka: 50 dní Gomory

Když už není jiná možnost
Nežli pálit mokré zbytky starých dřev
Raději spálit obsah vlastních střev

Raději hořeti jak plápolavý papír
Nežli zamazat si dlaně hnojem
Když na rukou tančí mozol za mozolem

Když už není východisko
Sežer sousedovo psisko
Spíše než radioaktivní zeleninu s technickou solí

Přirození splatí všechny dluhy
A s ohledem na neduhy
U kořene i na špičce duhy
Požírejme mrtvé druhy

Neboť zákon lejna káže
Že bez nezbytné apanáže
Že bez podplacené stráže, kulovnice větší ráže
Není možné nalézt vilné páže
Jež pána svého rádo sváže
Protože se mu to líbí

Rasputine, bratře, otče všech mých chmur
Viním tě ze zrady kosmu
Že Velký třesk je tvoje dílo
Že si musím vzít další pilulky
Že to a tamto
Však to dobře znáš z minula
Autor Ravena Lupus, 01.03.2016
Přečteno 532x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Oxík, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí