Přelud

Přelud

Anotace: ...a nebo realita...

Je to pouze přelud
časový sloupec
všem daný osud
jak zdolat kopec

jeden kráčí v dešti
po kotník v bahně
druhý má štěstí
na sluneční rámě

jeden běží za láskou
krajinou snění
druhý pak s otázkou
přiznání daní

jeden sejde z cesty
druhý drží směr
oba sundaj vesty
na závěr
Autor vodnař, 01.03.2016
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: Bartika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí