Sama

Sama

 
V koutě se krčí
bezpočet očí
 
a do mě padají
fialové  růžové
patvary
 
a do mě přesedá
z kotouče zářivého
cizinec světelný
 
Ležím  zírám
zbytečně
 
sama sem
to bezděčně 
plyne ze rtů mých
 
Sama sem
byla sem
a jinak nevidím
 
neprosím  nechci
nezávidím
 
 
 
 
Autor Móny, 06.03.2016
Přečteno 443x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Maggot7
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí