Den a noc

Den a noc

Anotace: Tiše a s pokorou vnímej čas klekání bajku prastarou jas s nocí souzněný tiše a s radostí vním...

Tiše a s pokorou
vnímej čas klekání
bajku prastarou
jas s nocí souzněný

tiše a s radostí
vnímej čas jitření
nového zrození
ze snů svlečený

tiše a s úsměvem
po cestě kráčej
prach s nadhledem
v kaluži smáčej

tiše a s příběhem
v odlesku očí
touhu svou osedlej
jež s tebou kráčí

tiše a s klekáním
baladu nes
pro návrat z toulání
v rozbřesku cest
Autor vodnař, 08.03.2016
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí