Stelo!

Stelo!

Anotace: Stele.

Moje milá Stelo,

má dosud nenarozená dcero.

Až ti bude někdy smutno a budeš se cítit bezradná,

přísahám, že tu budu pro tebe!

Nebudu běhat po supermarketu, to je pakárna,


raději si spolu zahrajeme squash a v baru si zatančíme do rána!

Budeš krásná a milá a úžasná,

přeji si ti dát nejvíc lásky a před mužskýma dávat moudré rady..

Musím ti teď proto vybrat hrdého otce,

který tě bude mít rád tak moc, jako mě a jako já tebe :)
Autor Taya, 17.03.2016
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Nikita44, Papagena
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stello! Stelo! Stelivo :D

17.03.2016 23:19:43 | Papagena

Ha Ha Ha Ha Ha HAHAHA

10.04.2016 16:47:07 | Taya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí