Kazisvěti

Kazisvěti

Anotace: Vše pokazili a utekli.

Sbírka: Stručné verše

Odejděte zpět do tlamy Času snové
Vy, jež zlámali jste ručky hodinové
A nad oblaka vznesli se na ocelových křídlech
Létat chcete, však v chůzi vytrácí se dech

Odejděte pryč, vy lesních duchů žháři
Vy, jež pro bohy jste zatracení lháři
Jež duše jste zaprodali za betonový kraj
A jež vykáceli jste posvátný háj
Autor Ravena Lupus, 27.03.2016
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: Oxík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí