Chvenie

Chvenie

Anotace: vibrujem z teba

Môj bdelý sen, hocikedy sa ma zmocní.
keď držíš ma pevne až zovreto a nechávaš horiet túžbou,
zahryznutý do môjho tela.
pery nám tancujú a zreničky široké ako po omamnej dávke.
Nechávaš sa viesť mnou a volaním vnútra,sebou a nami.
Slová su slabé,vyšumia do vetra,berie ich čas.
Pohlady ,dotyky,vryjú sa pod kožu a žijú tak pod ňou miliony dní.
Nejde ich zmyt.
Cítiš to chvenie keď sa ta dotknem?keď s láskou ti hladím do očí..
ak ano hriech je to popierat,sprostost naprazdno premrhat storočím.
Túžobne na teba myslievam vela dní.premýšlam čo robíš,či tiež takto
bdelo sníš.
Chcem byt tým čo práve zvieraš v dlani,vôňou čo vchádza ti do nosa.
Chcem byt tvojou večnou múzou,tvojou ´´ženou´´ stať sa.
Autor magnet-ka, 30.03.2016
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí