Říkejme tomu třeba život

Říkejme tomu třeba život

Anotace: Kontrasty jdou ruku v ruce životem.

Multikulturní maniaci.
I lidé bez duše.

Kontrast.

/Srdce na cestě, kluše./

Tak nějak se vám to vymklo z rukou.
Nemyslíte?
Ale ano, myslíte.
Všichni utíkáme před mukou.

Utíkáme rychle,
rychleji než kdokoli jiný.
Ale než čas?

To ne. Nemyslíte?
Však jeden z oceli a druhý z hedvábí.
Kdo ví, jak to je, kdo z nás se mýlí.

Pořád jen podporujeme názory.
Bú.
Teď mě ukamenujete, beztak zavřete závory.

Tak nějak koloběh (bez)ponaučení.
Prý se tomu říká chyba.
Nemyslíte?

(Ne)myslíte?

Ne.

Říkejme tomu třeba život.
Autor KlaraKimberlyViznerova, 09.04.2016
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Špáďa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí