život ? Bůh ?

život ? Bůh ?

Anotace: Maskér, divák, herec, rejža...

Je Jako mrtvola
Hraje to fakt dobře
Pomohl jsem mu, jsem maskér a tvůrce realistických efektů
Maskuji život

Kdo jsem ?
Scénárista, režisér
Herec divák

A v jednom filmu

Stále jsem to já

Jenže já nejsem
Definice mě zabije.
Autor Smeglofus, 10.04.2016
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí