Rusovlasa

Rusovlasa

Anotace: myslenky plynouci, ve chvili klidu a ponoreni do vlastni duse

Ty, jenz se krcis v rohu vlaku,
hrajes si s prsty jak s stavebnici,
tak rozpustile nevnimajic zvuku
- kdoz prave pristupujic.

Jen tak tise sedis stale si hrajici,
tupe ziras prazdnym pohledem,
vsak s rumencem na lici.

Ty jenz sedis v koute vlaku,
nepodlehej nikdy okoli,
at nedostanou te do podruci strachu
a zustanes stejna s dusi prirodni.

Prirodni a krasna louka pri okraji lesa,
jako lan jez jde k tuni pit,
vsak nadherna vznesena jak temna komtesa.
Autor P.Pellinsky, 27.04.2016
Přečteno 473x
Tipy 1
Poslední tipující: Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí